Profiel

3
Mary-Ann Struijk
Vrouw / 50 jaar oud
Zwijndrecht, Zuid-Holland

Fotograaf
Fotostudio POPpictures

Achtergrond

Van harte welkom op de nieuwe website van Fotostudio POPpictures!

Stapelgek op live-muziek en dan nog mooier, die expressie op de gezichten van de muziekanten! Altijd op zoek, naar DAT moment. Zó begon POPpictures…

Ondertussen heb ik de afgelopen jaren de fotostudio ontdekt, heerlijk om 1 op 1 met anderen aan een fotoshoot te werken. Natuurlijk blijft die expressie in de portretfotografie ook belangrijk en dáár ligt tegenwoordig mijn specialisatie, bij de uit Amerika overgewaaide Headshot Fotoshoot. Getraind door Peter Hurley, \'s-werelds beste Headshotfotograaf.

Voel je welkom in de Fotostudio van POPpictures voor een fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat je zo ontspannen mogelijk voor de camera gaat staan, natuurlijk werken we daar tijdens de fotosessie aan. Niks moet en heel veel mag, maar zeker voor de headshotsessies is het voor mij de kunst om je zodanig uit te dagen, dat ik je in de gewenste expressie kan vangen. Het resultaat: Een Krachtige Expressievolle foto van jezelf!

Ondanks dat bovenstaande het merendeel van mijn activiteiten omvat, ben ik sinds 2004 ook één van de vaste fotografen van Parkpop. Het grootste gratis muziekfestival van Europa. Naast evenement- en studiofotografie, houd ik mij ook bezig met bruids- en bedrijfsfotografie. Tevens geef ik verschillende fotografie workshops en in 2013 heb ik een licentie ontvangen van Michael Willems, daarmee mag ik zijn leuke en leerzame Signature workshops hier in Nederland geven.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Fotostudio POPpictures, Hendrik Ido Ambacht
Fotograaf
20 January, 2004
-

Opleiding(en)

Opleiding of diploma
Onderwijsinstelling
Locatie
Behaald / voltooid in (jaartal)
MiddelManagement
IBW / ISW
Rotterdam
1998

Prestige

Huidig niveau
3

Voortgang tot volgend niveau
8 / 25