Fotostudio Gerard Vlaar

Gesloten (za 09.00 - 17.00)

Toon openingstijden

fotografen - Fotostudio Gerard Vlaar - kaartoverzicht

Fotostudio Gerard Vlaar

Fotostudio Gerard Vlaar is al sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor fotografie die aanspreekt. Onze herkenbare eigenstijl kenmerkt zich door rust en eenvoud. De sfeervolle verlichting, de karakteristieke poses en composities geven de foto een eigentijdse, eigenwijze uitstraling.

Bedrijven

Een van onze specialiteiten is de fotografie voor de zakelijke markt. Wij maken overtuigende afbeeldingen voor websites, foto's voor jaarverslagen en aansprekende fotopresentaties voor beurzen.

De vakkennis van Fotostudio Gerard Vlaar staat garant voor het op een goede en ook mooie manier in beeld brengen van uw bedrijf of product. Een goede foto toont immers in één oogopslag hoe waardevol uw bedrijf is.

Behalve het verzorgen van fotografie op locatie of in de studio kunnen wij voor u ook verzorgen:

Presentatie albums
Kant-en-klare en gecorrigeerde fotobestanden
Beeldbewerking (ook van uw eigen bestanden)
In eigen beheer maken van vakvergrotingen, ook in groot formaat tot 110 cm breed
Vervaardigen van afbeeldingen op glas, dibond en aluminium
Aandragen en uitwerken van ideeën, van opname tot eindresultaat
Inlijstservice.

Portret

In onze eigen studio (8x15) kunnen we voor u prachtige portretten, groepsfoto's en sessies verzorgen. Om tot het juiste resultaat te komen, bespreken we vooraf de mogelijkheden. Daarna reserveren we de nodige tijd voor u. Zo kunnen we een goede foto garanderen.

Na het fotograferen maken we voor u eerst een lederen proef boekje, welke 5 verschillende foto's bevat. U kunt zelf bepalen welke opname u wilt vergroten.

Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te fotograferen. Strand, duinen, bos, polderlandschap of heeft u zelf een idee? Vele mogelijkheden om een persoonlijk touche aan uw foto te geven.

Bij een goede foto hoort de juiste presentatie. Dat kan een mooie lijst zijn met een passepartout. Maar we kunnen ook nieuwe mogelijkheden van presenteren laten zien. Heeft u wel eens stil gestaan bij een foto op glas of aluminium? Ook vervaardigen wij sieraden voor aan de muur met een geheel eigen uitstraling.

Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Reportages

Ieder bruidspaar streeft naar hun eigen exclusieve huwelijksdag. Zoals jullie bezig zijn met het organiseren van de perfecte dag, zo zijn wij altijd aan het kijken hoe we jullie dag perfect vast kunnen leggen in prachtige foto's. Een uitgebalanceerde mix van emotie, spontaniteit en poseren, resulteert in prachtige boeken.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 17.30
vrijdag9.00 - 17.30
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De scherpefotograaf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fotostudio Gerard Vlaar
Celsiusstraat 19
1704RX Heerhugowaard

+31 (0)72 5711756

Deel deze pagina

Fotostudio+Gerard+Vlaar img