Ton Kastermans Fotografie

Ton Kastermans Fotografie

Als aanstaand bruidspaar hebben jullie een hoop zaken te regelen die bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. En over één ding zijn jullie het vast eens: deze dag moet in een bruidsreportage vereeuwigd worden. In een stijl die bij jullie past.

Bij Wedding Station snappen we dat. Daarom maken we het kiezen ook makkelijker. Door middel van onze 3 moodboards kies je eenvoudig de fotografiestijl die jullie het meeste aanspreekt.

Ons team gaat vervolgens met passie en enthousiasme aan de slag met jullie wensen om een prachtige reportage te verzorgen.

Vrijblijvend een keer kennismaken? We spreken graag af. Gewoon bij je thuis of in onze gezellige Wedding Room.

Door middel van onze drie moodboards kies je eenvouding de fotografiestijl die bij jullie past.

Op die manier is bijvoorbeeld het kiezen van locaties voor de fotografie ook een stuk eenvoudiger.

Onze fotograaf weet wat hem/haar te doen staat en jullie hebben de zekerheid dat de trouwfoto's precies zo worden zoals jullie ze in gedachten hebben.

Daarnaast komt de complete reportage natuurlijk in een prachtig album te staan. Opgemaakt in de door jullie gekozen stijl.

En ook bij het kiezen van het soort album telt alleen jullie smaak; Jiggy, E-lay of Palazzo, alles is mogelijk.

Of je nou gaat trouwen, al getrouwd bent of gewoon stapelgek op elkaar, loveshoots zijn een mooie en spontane manier om samen met je geliefde op de foto te gaan. Geen druk van een studio of dagindelingen en gewoon lekker in je favoriete kleding.

Op de locatie van jullie keuze maken we in ongeveer 1,5 uur een prachtige shoot om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. De bewerkte hoge resolutie beelden (40-50) worden daarna op een gepersonaliseerde dvd afgeleverd.

Voor een aanstaand bruidspaar is het de ideale manier om vast te wennen aan de fotograaf die op je trouwdag de hele dag met je mee loopt.

Als je ook je trouwreportage door ons laat maken, kunnen we jullie een loveshoot aanbieden tegen een sterk gereduceerd tarief.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De scherpefotograaf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ton Kastermans Fotografie
Sumatralaan 24/A
1217GS Hilversum

+31 (0)35 6234325

Links

Website

Deel deze pagina

Ton+Kastermans+Fotografie img