Fotografie Roelof Feringa

Fotografie Roelof Feringa

Leuk dat u onze site bezoekt. Wellicht bent u op zoek naar een professionele fotograaf met een goed uitgeruste studio die voor u een mooi portret- of familiefoto kan maken. Misschien komt u door het bezoek aan onze site op het idee dat te laten doen.

Wij proberen u zo volledig mogelijk te informeren over onze werkwijze, de afwerking van de opnames, de prijzen en we laten u heel veel voorbeelden zien. We staan open voor uw wensen en idee├źn. Belt u ons gerust wanneer u nog vragen heeft.

Tot ziens in onze studio.

In onze studio kunt u direct na de opname op het beeldscherm uw keuze maken. Welke foto is de mooiste? Welk formaat? welke uitvoering?

Naast een grijze of gekleurde achtergrond kunt u in onze studio ook kiezen voor wit of zwart. We vragen voor we beginnen met fotograferen naar uw specifieke wensen. Bij een groepsfoto kunt u thuis al rekening houden met de kledingkeuze zodat de foto desgewenst een eenheid uitstraalt.Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De scherpefotograaf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fotografie Roelof Feringa
Hoge Traan 22/D
9351VV Leek

+31 (0)594 516888

Deel deze pagina

Fotografie+Roelof+Feringa img