Fotostudio Loek van Walsem 1 X Model

Fotostudio Loek van Walsem 1 X Model

Welkom op de webpagina van Fotostudio Loek van Walsem op Fotograaf in Nederland. Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding allienne

  1 

Alleen maar slechte ervaring op elk gebied met deze fotograaf.

Ik heb een week lang geprobeerd contact te leggen om een afspraak te maken. Emails worden niet beantwoord, de telefoon wordt niet opgenomen. Als ik de fotograaf uiteindelijk aan de lijn heb, moeten we een afspraak maken 2 dagen later, anders blijkt met de lange levertijden (ruim 2 maand) dat ik de foto's anders niet op tijd in huis kan hebben.

Tijdens de foto shoot is er geen enkele mogelijkheid voor eigen inbreng. Loek van Walsem is een arrogante, lompe man die dirigeert, wat resulteert in geposeerde, geforceerde houdingen en gezichtsuitdrukkingen.
Op de website staat dat een fotoshoot met kinderen 3 kwartier zal duren, maar hij heeft maar 10 minuten foto's gemaakt. Zonder de fotos gezien te hebben moet ik al zeggen of ik alle foto's digitaal wil kopen (69 euro). Beetje lastig om dat te beslissen zonder nog maar iets aan resultaat gezien te hebben dus ik besluit het niet te doen.
Als ik na ruim 2 weken de fotos online kan bekijken ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. De foto's zijn onnatuurlijk, lelijke kleuren, oubollig... Ik zie dat tussen de bestelopties ook gewoon de optie staat om alles digitaal te bestellen, dus dat had ik tijdens de shoot helemaal niet hoeven te bepalen. Maar alle foto's digitaal bestellen is niet nodig, ik ben al blij als er 1 of 2 tussen zitten die een beetje okay zijn om af te drukken, maar om aan de muur te hangen? NEE!! Ik bestel twee foto's, zodat onze trip naar Soest en ons geld voor de shoot niet helemaal weggegooid is. Verzendkosten: 7 euro. Na een paar weken , ontvang ik ze met de gewone post, in een envelop, gefrankeerd met 2,76. Er wordt hier echt op elke mogelijke manier zoveel mogelijk in rekening gebracht voor zo weinig mogelijk service. Een regelrechte aanfluiting!! Zelfs gratis zou ik hier nooit weer naartoe gaan.

3 -1
Profielafbeelding petra vos

  5 

ik zocht een mooi doek voor aan de muur en heb een schitterende foto van de Soester duinen gekocht. ze namen alle tijd voor me en hebben samen met mij een mooie lijst uitgezocht een aanrader!!

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
wij vonden thuis een foto van ruim 100 jaar oud van een van mijn voorouders, de foto was erg beschadigd en verweerd, ze hebben dit prachtig geretoucheerd voor ons en toch de oude stijl behouden.
ook bleven ze ruim binnen de vooraf geschatte kosten.
TOP
Beantwoorden  • 
Beste Loek,

Ben je ook in de avonduren geopend, en is er misschien ook een vrouwelijke fotograaf aanwezig.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding john verbruggen
John Verbruggen
wilma brandsen
3 jaar geleden
Ik heb geen studio. Ik werk louter op locatie als architectuurfotograaf. (mijn profiel is inmiddels correct bij gewerkt)
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De scherpefotograaf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fotostudio Loek van Walsem 1 X Model
Kerkstraat 84
3764CV Soest

+31 (0)35 6018071

Links

Website
-

Deel deze pagina

Fotostudio+Loek+van+Walsem+1+X+Model img